Adres : İsmetpaşa Mah. Cumhuriyet Meydanı No : 2 Eceabat / Çanakkale

Susurluk Belediye Başkanı Sayın Nurettin GÜNEY Ziyareti

25.06.2021 / Haberler Susurluk Belediye Başkanı Sayın Nurettin GÜNEY Ziyareti Susurluk Belediye Başkanı Sayın Nurettin GÜNEY Belediye Başkanımız Sayın Saim ZİLELİ’yi makamında ziyaret etti. Kendilerine ve beraberindeki değerli meclis üyelerine ziyaretlerinden ve kıymetli hediyelerinden

Kabatepe Orman Kampı

25.06.2021 / Haberler Kabatepe Orman Kampı Yarımadanın incisi,harika ince kum sahiliyle müsilajın olmadığı,tertemiz ve berrak deniziyle Eceabat Belediyesi olarak işletmesini üstlendiğimiz Kabatepe Orman Kampı siz değerli misafirlerini bekliyor.

Belediyemiz Zabıta ekipleri ilçemizde bulunan fırınlarda gramaj,fiyat,ve hijyen  denetimi gerçekleştirdi.

15.04.2021 / Fotoğraf Galerisi Belediyemiz Zabıta ekipleri ilçemizde bulunan fırınlarda gramaj,fiyat,ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. Belediyemiz Zabıta ekipleri ilçemizde bulunan fırınlarda gramaj,fiyat,ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Diğer Sayfalar : 12345678

Adres : İsmetpaşa Mah. Cumhuriyet Meydanı No : 2 Eceabat / Çanakkale