İlçemizin Küçük Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alanda çıkan yangına müdahale.

İlçemizin Küçük Anafarta köyü ile Suvla Koyu arasında bulunan makilik alanda çıkan yangına Belediyemiz ekipleri, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı söndürme ekipleri, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ekipleri ve civar köylerimizden gelen vatandaşlarımız canı pahasına verdikleri azim, kararlı ve cesurca mücadelesi sonucu çıkan yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınmıştır. Belediyemiz bünyesinde yangına müdahale eden ekiplerimize, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı söndürme ekiplerine, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ekiplerine ve şahsi imkanlarıyla yangına müdahale etmeye gelen vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. İlçemizde bulunan yangın çıkma ihtimali yüksek yerlerde dikkatli olunması gereği bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Bir daha bu gibi felaketlerin yaşanmaması umuduyla, yangının söndürülmesinde görev alan her bir ferde teşekkürlerimi iletiyorum.
Saim ZİLELİ
Eceabat Belediye Başkanı