Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yılı

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yılında İlçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başladı.

İlçe Kaymakamımız Turan YILMAZ ve Belediye Başkan Yardımcımız Recep TUTUCU’nun çelenkleri sunmasının ardından 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Atatürk Anıtı önündeki tören sona erdi.

Anma Programı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinde Eceabat Kaymakamı Turan YILMAZ,Belediye Başkan Yardımcımız Recep TUTUCU,protokol üyeleri,öğrenciler ve vatandaşlarımızın katılımıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma sonrası şiirlerin
,şarkıların okunması,Atatürk’ün hayatını anlatan video gösterisi gerçekleştirildi.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında resim,şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesine müteakip program sonlandırılmıştır.