Çanakkale Savaşı’nı kaybeden İtilaf Devletleri’ne ait güçlerin, Gelibolu Yarımadası’nı tahliyesinin 107’inci yıl dönümü Seddülbahir köyünde düzenlenen törenle kutlandı. Törene, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah DEMİRCAN, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİFTÇİLER, Gelibolu 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim YALDIZ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, Çanakkale Belediye Başkan vekili Süleyman CANPOLAT, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG.Yb. Ercan ORAN,Eceabat Belediye Başkanı Saim ZİLELİ,belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.