Belediye Sosyal Konutları Maydos Evleri 1.Etap Talep Toplama Duyurusu

Belediye Sosyal Konutları Maydos Evleri 1.Etap Talep Toplama 01.06.2020 Tarihinde Saat 10:00 da başlayacaktır.

Başvuru Şartları
Projeye başvuru yapabilmek için,başvuru sahibinin;
1. T.C vatandaşı olması
2. Projenin bulunduğu ilçe sınırları içerisinde 2 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olmak.Şehit ve Gazi aileleri en az 3 yıldır ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.( kontenjan bulunduğu için)
3. Kendisine eşine ve velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı /kat mülkiyeti bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla,bağ,bahçe,köy evi ve işyeri hariç ) olmaması.(Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrımenkuller hariç)
4. Başvuru tarihi itibarıyla 25 yaşını doldurmuş olması ( Eşi vefat etmiş olan çocuklu bekar bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
5. Bir hane halkı adına yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları yalnızca bir adet başvuru yapması gerekmektedir.
6. 1+1 için belirtilen hesaba 2.000 TL
    2+1 için belirtilen hesaba 3.000 tl yatırılması gerekmektedir.