Yeni Hizmet Aracımız Hizmete Sunuldu.

Milli Oto Tic.A.Ş. tarafından belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe olunan Fiat doblo marka hizmet aracı düzenlenen törenle hizmete sunuldu.
İlçemiz Cumhuriyet Meydanında halkımızın yoğun katılım gösterdiği törende, kurban kesimi ve gerçekleştirilen duanın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adem EJDER, ilçemizin ve belediyemizin hayrına yönelik bu yardımsever davranışından dolayı başta Miller Oto Tic. ve San.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mert MİLDON olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, aynı özveriyi ilçemizde ticaretle iştigal olan yapan tüm hayırseverlerin göstermesi gerektiği görüşünü açıkladı ve aracın ilçemize hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu.
Sonrasında, katılımcılara hitap eden Miller Oto Tic. ve San.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mert MİLDON, uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri bu topraklara hizmet etmenin, toplumsal ve sosyal amaçlı projelere ve hizmetlere katkı vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Günün anısına katılımcılarla çekilen toplu fotoğrafla birlikte tören sona erdi.