Yeni Eceabatspor Kulubü 14 yaş altı futbol takımı sporcuları bugün Belediye Başkanımız Adem EJDER’i makamında ziyaret etti.

YeniEceabatspor Kulubü 14 yaş altı futbol takımı sporcuları bugün Belediye Başkanımız Adem EJDER’i makamında ziyaret etti.

Görüşmeler sırasında Belediye Başkanımız Adem EJDER’ e takım kaptanı tarafından logolu bayrak ve atkı takdim edildi. Tek tek sporcularla tanışan Belediye Başkanımız, katkılarından dolayı Kulüp Başkanı ve antrenörü Orhan KOSULU’ya teşekkür etti.

Fedakarlıklarla sunulan bu spor eğitiminin öneminden bahseden Belediye Başkanımız Adem EDJER, tüm öğrencilerimize başarılar diledi.