KAMUOYUNA DUYURU

Bazı basın yayın ve sosyal medya hesaplarında 17.08.2017 tarihinde yer alan şahsıma yönelik maksatlı karalama kampanyası hakkında kamuoyuna açıklama yapma zaruriyeti doğmuştur.
Eceabat halkından aldığım büyük destek ve güvene layık olabilmek adına yıllardır onurla, şerefle, azimle ve kararlılıkla yürüttüğüm Eceabat Belediye Başkanlığı görevimde başarılarımızı hazmedemeyen bazı menfaat odakların, ahlak dışı iftiralarını ve oyunlarını ibretle izliyoruz.
Sebebi ve sonucu ne olursa olsun hukukun önünde boynumuz kıldan ince, hakkımızda verilmiş kararlara saygımız sonsuzdur. Ancak halkımızın başını öne eğecek, bu büyük güveni sarsacak hiçbir olumsuzluğa ve suça bugüne kadar karışmadığım gibi böyle bir durumun bundan sonra yaşanması dahi söz konusu değildir.
Menfaat odaklarının şahsımla olan kişisel meselelerinden dolayı halkımızın gözünde itibarımı zedelemeye, siyasi kariyerimi bitirmeye yönelik bu algı yönetim çabaları son derece açık ve nettir. Sağduyu sahibi halkımızın bu yalan yanlış girişimlere karşı tavrı ve tutumu ile şahsıma yönelik büyük desteğinden ötürü minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Biliyoruz ki, halkımızla olan birliğimizi ve bütünlüğümüzü, sevgimizi ve saygımızı yok etmeye çalışan odakların bu ve benzeri girişimleri bugüne kadar olduğu gibi her zaman sonuçsuz kalacaktır.
Hiçbir durum ve hiçbir gerekçe bizim Eceabat halkına hizmet aşkımızı ve bu yöndeki kararlılığımızı engelleyemeyecektir.
En derin saygılarımla.

Adem EJDER