İLÇEMİZE YENİ SPOR KOMPLEKSİ YATIRIMI MÜJDESİ

İlçemize yeni bir spor kompleksi kazandırılmasına ilişkin girişimlerimizin bir neticesi olarak, Spor Toto Genel Müdürlüğü ile belediyemiz arasında 04.03.2016 tarihinde işbirliği protokolü Belediye Başkanımız Adem EJDER’in Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nu makamında ziyaretleri esnasında akdedilmiştir.

Arazisi belediyemiz tarafından temin olunacak spor kompleksinin tüm yatırım harcamaları Spor Toto Genel Müdürlüğünce karşılanacak olup, içerisinde başta halı saha ile birlikte çeşitli oyun ve aktivite alanları bulunacaktır.

Yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sayın Milletvekillerimiz Bülent TURAN ve Ayhan GİDER’e sonsuz teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunarız.