İLÇEMİZDEKİ ARITMALI ÇEŞMELERİN BAKIM VE ONARIMI YAPILDI.

17.02.2015 tarihinde ilçemiz bünyesinde bulunan 5 adet çeşmemizdeki “Ters Ozmos ” sisteminde Belediyemiz Personelleri ve Teknik Uzman ile birlikte bakım ve onarım çalışmaları kapsamında membran filtreleri ile aktif karbon filtreleri değişimi yapılmış olup, içme – kullanma suyu temiz ettiğimiz çeşmelerimizden akan sularda kaba partiküller, mikrobiyolojik kirlilikler ( bakteri, virüs, parazit vb ) ve metal tuzları filtrelenerek tutulmakta ve ideal içme suyu halkımıza sağlıklı bir şekilde sunulmaktadır.
Dolayısı ile insan ve çevre sağlığına zarar verebilecek herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır.Halkımıza saygı ile duyurulur.