İLÇEMİZDE GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI.

19 Eylül Gaziler günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik ünvanının verilişinin yıldönümü ilçemizde yapılan törenle kutlandı.Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen tören, Eceabat Kaymakamı Turan YILMAZ, Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER ve diğer protokol üyeleri ile Gazilerimizin katılımıyla Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulmasıyla başladı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra program sona erdi.
Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER’in Gaziler Günü Mesajı ;
Vatanı,Bayrağı,Milleti için canlarını ortaya koyarak eşsiz hizmetleri ve kahramanlıklarıyla,toplumumuzun önemli bir değeri olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Adem EJDER
BELEDİYE BAŞKANI