İLÇEMİZDE GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI.

19 Eylül Gaziler günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik ünvanının verilişinin yıldönümü ilçemizde yapılan törenle kutlandı.Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen tören, Eceabat Kaymakam Vekili Gelibolu Kaymakamı  Sayın Oktay ÇAĞATAY, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sayın Fatih YILDIRMAZ, Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER ve diğer protokol üyeleri ile Gazilerimizin katılımıyla Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı,ardından çelenkler Atatürk Anıtına sunuldu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Üstteğmen Emrah DİNAR’ın yapmasıyla tören sona erdi.

Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER’in Gaziler Günü Mesajı ;

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor,

Onurun en yücesini yaşayan Gazilerimize minnet,sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ADEM EJDER

BELEDİYE BAŞKANI