Eceabatımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Eceabatımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.Yılı Etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı Önünde Çelenk Sunma Töreni İle Başladı. İlçe Kaymakamımız Turan YILMAZ ve Belediye Başkanımız Adem EJDER'in Çelenkleri Sunmasının Ardından Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu Eşliğinde 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okundu. Avcılarımız ve Belediye Hizmet Araçlarımızın Geçiş Töreninden Sonra Atatürk Anıtı Önündeki Tören Sona Erdi.
Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95.Yılı Kutlama Programı Kapalı Spor Salonumuzda Eceabat Kaymakamı Turan YILMAZ,Belediye Başkanımız Adem EJDER,Kurum Amirleri ve Vatandaşlarımızın Katılımıyla Başladı. Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma Sonrası Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu Konseriyle Devam Edildi. Burhaniye Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesinin Folklor Gösterilerinin Ardından Hatıra Fotografı Çektirirdikten Sonra Kutlama Programı Sona Erdi.

Hastane Servisimizden Memnun Musunuz ?