ECEABAT İLE ŞAHİNBEY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR OLDU.

Gaziantep’in en büyük ilçelerinden Şahinbey Belediyesi ile Belediyemiz arasındaki kardeş şehir ilişkileri imzalanan protokolle resmileşti.
Gaziantep’ten uçakla gelen heyeti, bu sabah Çanakkale Havaalanı’nda Vali Hamza Erkal, Milletvekili Ayhan GİDER ve Belediye Başkanımız Adem EJDER karşıladı.

Konuklar için verilen kahvaltı etkinliğinin ardından protokol imza töreni düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile imza töreninin ardından günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu, Belediye Başkanımız Adem Ejder, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.