ECEABAT İLÇE DEVLET HASTANESİ EK BİNASI İLE BELEDİYEMİZE KAZANDIRILAN ARAÇLARIMIZIN AÇILIŞI YAPILDI.

Eceabat Devlet Hastanesi ek binası ile Belediyemize kazandırılan kombine kanal açma aracı ile otobüsün hizmete sunulması münasebetiyle düzenlenen tören Ak Parti Grup Başkanvekili, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent TURAN, Çanakkale Valisi Sayın Hamza ERKAL, İlçe Kaymakamı Murat UZUNPARMAK, Belediye Başkanımız Adem EJDER, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl İlçe Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Eceabat halkının yoğun ilgi gösterdiği program kurban kesimi, dua ve Belediye’ye kazandırılan araçların hizmete sunularak şöforlere teslim edilmesi ile başlayarak, konuşmaların yapılması, ödül töreni,halk oyunları ekibinin gösterisi ve kurdela kesimi ile devam etti.

Programda İsmetpaşa Mah. ve Kemalpaşa Mah. Muhtarları Şenay KARAMAN ile Hüseyin Kara’ya Belediye Başkanımız Adem EJDER tarafından Laptop ve yazıcı hediye edildi.

Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan, ilçemizde yaptığı bir dizi ziyaret sonrasında Eceabat ve köy Muhtarları ile biraraya gelerek ilçemizin sorunları ile ilgili görüştüler.

Eceabat Devlet Hastanesi Şerife Melis Zileli Aile Sağlığı Merkezi’nin ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.