ECEABAT BELEDİYESİNİN ÇEVRE DÜZENLEME VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜLÜYOR

İlçemizi daha güzel ve nitelikli bir görünüme ve altyapıya kavuşturmak adına belediyemizin hamleleri ve çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor.

Bu çerçevede İsmetpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Meydanındaki Arıburnu Parkının bulunduğu sahil kesiminin kamunu istifadesine yönelik rekreasyon alanı olarak düzenlenmesi çalışmaları belediyemizin kardeş şehri Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından finanse edilen proje dahilinde hayata geçiriliyor.

Yine İsmetpaşa Mahallesi, Kilitbahir Yolu üzerindeki Seyit Onbaşı Parkının bulunduğu sahil kesiminin kamunun istifadesine yönelik rekreasyon alanı olarak düzenlenmesi çalışmaları belediyemizin kardeş şehri İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından finanse edilen proje dahilinde hayata geçiriliyor.

Belirtilen bölgedeki muhtemel su baskınlarının önüne geçmek adına yağmur suyu kanalı yapımı ve çeşitli altyapı çalışmaları belediyemiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Eceabat’ımızı hedeflediğimiz noktaya getirmeye ve Eceabat halkına layık olmaya yönelik kararlı çalışmalarımız azimle ve gayretle sürdürülmektedir. Değerli katkılarından dolayı Şahinbey ve Esenyurt Belediyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.