İLÇEMİZ KEMALPAŞA MAHALLESİ KORDONUNDA ECEABAT BELEDİYESİ VE ECEABAT KENT KONSEYİNCE DÜZENLENEN HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ COŞKUYLA KUTLANDI.

Program Eceabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali OĞUZLAR ve Belediye Başkanımız Adem EJDER tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

Şenlikte bir araya gelen bayanlar önce yöresel oyunlar oynadı. İçinde dileklerin yazılı olduğu şekerle dolu su testisi kırıldı. Dilekler yazan şekerlerin dağıtılması ve manilerin okunması ile hıdrellez şenliği devam etti. Belediye Başkanımız Adem Ejder ile MHP Çanakkale 1. sıra Milletvekili Adayı Kürşat Tuna karşılıklı harmandalı oynadı.

Büyük bir ateşin yakıldığı ve halkımızın yoğun katılım gösterdiği şenlik, ikramlarda bulunulması ve havai fişek gösterisi ile sona erdi.