CUMHUR ERSÜMER’İN VEFA DOSTLARI İLE İFTAR YEMEĞİNE BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADEM EJDER’ DE KATILDI.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı M. Cumhur Ersümer ve dönemin siyasetçileri, 31’nci kez düzenlenen iftar yemeğinde Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bir araya geldi.

Vefa dostları iftar yemeğine Belediye Başkanımız Adem EJDER MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet KURTDERE, MHP Eceabat İlçe Başkanı Ergün İNAĞ ve çok sayıda davetli katıldı.

Her yıl farklı bir ilçede organize edilen iftar yemeğinin bu yıl ki adresi Bayramiç’ti.

300 kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan eski bakan Cumhur Ersümer, 31. kez buluşmuş olmanın sevincini yaşadığını, bu süreçte yaşamını yitiren dostlarının tek tek adlarını sayarak onları saygı ve minnetle andıklarını ifade etti.