Çanakkale Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek ziyarete açıldı.

Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Çok sayıda davetlinin katılımıyla duygu yüklü bir törenle ziyarete açılan Kahraman şehitleri anma ve şehitliğin açılış törenine Belediye Başkanımız Adem EJDER’de katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri, şehit yakınlarına sembolik olarak Bursalı şehitlerin isimlerinden hazırlanan, içinde künyesi, kitabı, anahtarlığı ve şehitlik toprağı bulunan anı kutusunu hediye etti. Daha sonra ise günün anısına şehit yakınlarıyla protokol üyeleri birlikte şehitliğe fidan dikti. Tören, davetlilere yemek ikram edilmesiyle son buldu.