Belediyemize kazandırdığımız aracımızın açılış töreni gerçekleşti.

Belediyemize ait şirketin öz kaynağıyla satın aldığımız yeni çekici aracımızın hizmete alınmasına ilişkin törene Tarihi Alan Başkanımız Sayın İsmail KAŞDEMİR, Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Recep TUTUCU, kurum amirleri, konuklarımız ve değerli Eceabat halkının katılımıyla ilçemiz Cumhuriyet meydanında gerçekleştirildi.
Kurban Kesimine Müteakip Eceabat Müftüsü Dr.İhsan Kara’nın yaptığı duanın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER”Halkımıza layık olabilmek icin Hizmete geldiğimiz günden itibaren aldığımız 18.Araç olan Tır Çekicimiz,güçlü bir belediye yapısı oluşturabilmek adına yatırımlarımızın sürdüğünün kanıtıdır.Yeni sürprizlerle hizmet hamlemizin büyeyeceğine dikkat çeken Başkanımız konuşmalarının ardından Aracımızın hizmete açılışa ilişkin kurdele kesildi.Katılanlara sosyal tesislerinde çalışan emekçi bayanların yaptığı lokma ikram edildi.
#EceabatBelediyesi