BELEDİYEMİZE HİBE EDİLEN 3 ARAÇ BUGÜN DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE SUNULDU.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi tarafından ,Belediyemize hibe edilen 3 araç bugün ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Açılış konuşmasının ardından Eceabat Müftüsü Muammer USLU’nun yaptığı duanın ardından araçlar için kurban kesimi yapıldı.
Törende konuşma yapan Belediye Başkanımız Adem EJDER araçların belediyemize kazandırılması konusundaki katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep ALTEPE, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin KOCAMAZ ve İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan AKGÜN’ e teşekkür etti.
Programda araçların hizmete geçmesi nedeniyle kurdele eski şöförlerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte kesildi.

Törene İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih YILDIRMAZ, İlçe Emniyet Amiri Gürkan BAL, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.