BELEDİYE BAŞKANIMIZ DÜZENLENEN TÖRENLE AK PARTİ’YE KATILDI.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADEM EJDER
DÜZENLENEN TÖRENLE AK PARTİ’YE KATILDI.

Eceabat Belediye Başkanlığı Makamında dördüncü hizmet dönemini Eceabat halkından aldığı eşsiz güven ve destek ile başarı ve gururla sürdüren Belediye Başkanımız Sayın Adem EJDER, ilçemize daha fazla yatırım kazandırabilmek, daha nitelikli ve daha kaliteli hizmet sunabilmek adına Eceabat’ın hayrı ve menfaatleri için, düşünce ve fikirlerini benimsediği Ak Parti’ye katıldı.
Katılım nedeniyle, 05.01.2016 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Toplantısında düzenlenen tören ile Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU tarafından Belediye Başkanımıza parti rozeti takılmış ve Ak Parti ailesine katılım nedeniyle yapılan konuşma sonrası tebrikler kabul edilmiştir.
Katılımın ilçemize, belediyemize ve Ak Partimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Adem EJDER, Eceabat halkına layık olabilmek adına azimle ve kararlılıkla yürüyeceğini belirterek, bu yolda desteğini esirgemeyen tüm Eceabat halkına minnet ve şükranlarını sunmuştur.