BAŞKANIMIZIN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI İLE BİRLİKTE GELECEĞİMİZİN MİMARI SİZ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN, YARINLARIMIZIN UMUDU OLAN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN VE SAYIN VELİLERİMİZİN SEVİNCİNE KATILARAK YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINI YÜREKTEN KUTLUYORUM.

HEPİMİZİNDE BİLDİĞİ GİBİ ÇAĞDAŞLIK VE HER ALANDA GELİŞMEK, İLERLEMEK EĞİTİM VE ÖĞRETİMLE OLMAKTADIR.

HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYALIM Kİ, İYİ BİR TOPLUMUN TEMELİ AİLEDE ATILIR.

GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ OKUL SERVİSİMİZ HİZMETİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR.BELEDİYE OLARAK İMKANIMIZ DOĞRULTUSUNDA SİZLERE GEREKEN DESTEĞİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE YENİ EĞİTİM – ÖĞRETİM YILININ SİZ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE,SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE SAYGIDEĞER VELİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM. SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

ADEM EJDER

BELEDİYE BAŞKANI