ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET TÖRENİ VE YILSONU GÖSTERİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ.

KEMALPAŞA ANAOKULU VE ELİF OSANMAZ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Eceabat Kaymakamlığı Kemal Paşa Anaokulu ve Elif OSANMAZ Anaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin yılsonu gösterileri ve kep törenine Kaymakam, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Anaokulu İdarecileri, Öğretmenler, veliler ve çok sayıda izleyicinin katılımı ile program Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Okul Müdürü Yeliz KALKAN tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından minik öğrencilerin gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı. Törende yöresel kıyafetler ve davul zurna eşliğinde halk oyunları oynayıp, dans gösterisi yapan öğrenciler havaya kep fırlattı. Mezun olma heyecanı yaşayan minik öğrencilerin aileleri de duygu dolu anlar yaşadı.