8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi.

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” münasebetiyle Gönüllü Kadınlar Derneği tarafından Eceabat Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve çok sayıda kadınımızın iştirak ettiği kutlama programında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, sırasıyla Dernek Başkanı Ayşe Vardar YILDIZI, Kaymakamımızın eşi Özlem DAYAN, Garnizon Komutanımızın eşi Fadime YILDIRMAZ, Belediye Başkanımızın eşi Birgül EJDER ve Kent Konseyi Kadın Meclisi günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaptılar. Plaketlerin verilmesinin ardından Eceabat’ın yetiştirdiği değerlerin yer aldığı konser ve eğlence programı gerçekleştirildi.
İlçemiz kadınlarının dayanışma ve organizasyonu son derece başarılı şekilde icra edildi.