23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü kutlamaları gerçekleştirildi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü kutlamaları Kaymakam Nurettin DAYAN, Garnizon Komutanı Fatih YILDIRMAZ ve Belediye Başkanımız Adem EJDER’in katılımı ile ilçemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Günün anlam ve önemini belirten konuşma Köprülü Hamdibey ilkokulu Müdürü Hamit YILMAZ tarafından yapıldı.

Program öğrencilerin hazırlanan etkinliklerini sunması, şiirlerin okunması , halk oyunları gösterisi,okul korosunun sunumu ile devam etti.

Resim, şiir, Komposizyon yarışmasında dereceye giren öğlencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.