23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI.

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Eceabat Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa Kaymakam Murat Uzunparmak, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Yıldırmaz, Belediye Başkanımız Adem Ejder, Protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Md. tarafından yapılmasının ardından program şiirlerin okunması ile hazırlanan gösterilerin sunulması ile devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilçemizde ki okullarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile program sona erdi.