15 Temmuz Şehitlerini Anma,Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

15 Temmuz Şehitlerini Anma,Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Halkımızın Yoğun Katılımıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Önünde Başlayan Cumhuriyet Caddesi,Kordon Ve Eceabat İskelesi Cumhuriyet Meydanında Son Bulan 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü,Ardından Cumhuriyet Meydanında Devam Eden Etkinliklere Yoğun Katılım Oldu. 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşünün ardından Saygı Duruşu,İstiklal Marşı, Kur’an-I Kerim Tilaveti,Tiyatro Gösterisi,Semazen Gösterisi,Günün Anlam Ve Önemini İçeren Şiirlerin Okunması,Cumhurbaşkanımızın konuşmaları ve Ülkemizin Tüm Camilerinde Okunan Sela Ve Sabahın İlk Işıklarına Kadar Devam Eden Program Zaman Zaman Coştururken,Zaman Zaman da Duygulu Anlar Yaşanmasına Sebep Oldu.Vatanımız İçin Yüreklerini Ortaya Koyan Tüm Şehitlerimizi Ve Gazilerimizi Saygıyla Minnet ile Anıyoruz.

O kadar dolu ki toprağın şanla,
Bir değil, sanki bin vatan gibisin.
Yüce dağlarına çöken dumanla
Göklerde yazılı destan gibisin.